Slide background

Të freskëta

Kjo kategori përfshin produktet e markave më të njohura Gjermane, Franceze dhe Hollandeze duke i prezantuar tregut Shqiptar një shumëllojshmëri shijesh të parezistueshme

Të ngurta

Këtu do të mund të gjeni një gamë të gjërë produktesh të konsumit të përditshem. Do të humbisni në ëmbëlsinë e çokollatës Schogetten, ne freskinë e karameleve mente, ne shijen e përkryer te purese me patate. Çokokremi Nussa dhe corn flake-sat e markave gjermane Hahne dhe Gut&Gunstig jane ideale per mengjesin e femijeve tuaj. Dhe per dietiket? Mendojme ne, me llojet e ndryshme te tërshërës, çajrave, multivitaminat dhe sheqerin special Diamant.

Pije

Për amatoret e pijeve alkolike, per degustuesit e verërave franceze dhe spanjolle, per dashamirësit e birrave gjermane, kjo kategori ofron market e pijeve më cilësore në treg.

Detergjente

Aroma, butësia dhe pastërtia ju vijnë përmes produkteve tona më të mira si : Kuschelweich, Fit, Sunil e shume e shume te tjerë.

Kozmetike

Ofrojme produkte për freskinë, pastërtinë dhe rehatinë e përditshme. Për kujdesin e femijeve dhe te rriturve (femra dhe meshkuj).

Disa nga produktet tona

Schogetten

Schogetten

La Vache Qui Rit Proshutë

La Vache Qui Rit Proshutë

Meggle Panna Da Cucina 200 g

Meggle Panna Da Cucina 200 g

Arla

Arla